Wednesday, June 1, 2011

324. Mark


Snabbmat är något som vi verkligen gillar här på Ett annat-redaktionen. Hamburgare, pizza, och andra godsaker slinker gärna ner med jämna mellanrum, och det finns oändliga möjligheter här i stan om man vill göra en djupdykning i ämnet. Inför dagens tips dröjer vi kvar i East Village en stund, och beger oss till ett ställe vid namn Mark, där man hittar sliders som fått rejält med uppmärksamhet.


Mark är som sagt en slider-restaurang där denna mini-variant av hamburgare är det enda som står att finna bland ställets huvudrätter. Det finns en liten uteservering om man under årets varmare månader vill njuta av solen och värmen, eller så kan man välja att sitta vid ställets bar, där man dessutom kan få sig en kall öl till livs.


På menyn hittar man som nämnt sliders. Dessa finns som regular eller med bacon, där baconbitarna är finhackade och blandade med köttfärsen, vilket resulterar i en mycket saftig mini-burgare. Du kan dessutom välja portionsstorlek (en eller två sliders), och alla burgare serveras med ost och pickles. Till delikatesserna rekommenderas en strut av ställets cheese fries.


Mark är en restaurang där man lagt ned mycket jobb på att göra sina sliders perfekta. Trots avsaknaden av andra rätter på menyn är stället nästan alltid fullt, och det finns en mycket god och smaklig anledning till detta. För att ge din lilla måltid guldkant (och dig själv en guldstjärna) kan du dessutom avsluta den med en pecan pie, som serveras med en kula underbart god glass.

Smaklig måltid!


View Larger Map
Mark
33 St Marks Place (mellan 3rd och 2nd Ave)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment