Wednesday, December 29, 2010

262. Cure Thrift Shop


Här på Ett annat-redaktionen är vi, som ni förmodligen redan vet vid det här laget, helt sålda på andrahandsaffärer. När vi är på jakt efter kläder eller inredningsprylar är chansen extremt stor att vi ganska snart befinner oss i en butik som säljer begagnade artiklar, och en av de allra bästa destinationerna när vi är ute på prylsafari heter Cure Thrift Shop, belägen i East Village.


Cure Thrift Shop är en andrahandsbutik som i likhet med Housing Works har ett behjärtansvärt ändamål, nämligen att bidra till diabetesforskning. Det är en stor butik vi talar om, och de två våningarna rymmer allt från möbler till kläder. Något vi har märkt under våra upprepade besök är att just möbler är en av butiken främsta styrkor.


Inventariet är till skillnad från några av de lite mer trendiga butikerna i East Village inte så extremt välredigerat. Detta borgar emellertid för fina fynd, samt en stunds trevligt letande bland bord och hyllor.


Under vårt senaste besök till Cure föll jag pladask för ett väl utsmyckat skåp där prislappen låg på drygt $300. Vi har dock inte utrymme för ytterligare möblemang av det slaget, så det fina skåpet fick stå kvar i väntan på rätt köpare. Finns det kvar nu till helgen är risken emellertid väldigt stor att jag trotsar allt förnuft och slår till.


View Larger Map
Cure Thrift Shop
111 E 12th Street (mellan 4th och 3rd Ave)
Manhattan

1 comments:

Maria S said...

Jeg elsker jeres blog! Tak for de gode tips!

Post a Comment