Friday, October 1, 2010

225. Kate's Joint


Att gå ut och ta sig en eftermiddagsdrink är en syssla som är väldigt trevlig, men som händer på tok för sällan. Vissa ställen har skapat otroligt bra lockelser i försöken att dra in de tidiga kunderna, och dessa vill vi gärna berätta om för er läsare. Ett av dessa ställen heter Kate’s Joint, och det är beläget i East Village.


Kate’s Joint är en helvegetarisk restaurang som riktat in sig på typiskt amerikanska rätter; 9 olika sorters burgare, 6 desserter, och över 20 side orders finns på menyn. Vi på redax har provat restaurangens McKate, som är en varmt rekommenderad klassisk och mycket delikat dubbelburgare. Kate’s har en restaurangdel, och en del som är lite mer barliknande där du kan äta din burgare under bartenderns vakande blick.


Bardelen är den del vi på redaktionen oftast besöker, och anledningen till detta är en deal där du får en Genesee och en whisky för ynka $5. Är inte whisky riktigt din grej kan du även få ett shot vodka eller tequila med din öl. Enbart en Genesee går på $2.

Kate’s är det perfekta stoppet under en utekväll som startar redan under eftermiddagen. Är du dessutom hungrig får stället ett extra plus i kanten, och skulle du vara vegetarian är en guldstjärna given.


View Larger Map
Kate’s Joint
58 Ave B (mellan 4th och 5th Street)
Manhattan

1 comments:

ML said...

Vilket härligt ställe!

Post a Comment