Monday, May 25, 2009

36. Eryn Brinie


Vi har fått många e-mails från folk som vill se tips om renodlade dambutiker. Tjejhalvan här på redaktionen har därför skrivit ett inlägg om en butik hon gillar, och killhalvan går i god för att det är ett ypperligt ställe att köpa en fin present till sin flickvän, mamma, eller kanske en gammal faster.

En av de bästa sakerna med att resa är att finna kläder som inte går att finna hemma. Eryn Brinie är ett sydkoreanskt märke med endast tre butiker utanför sitt hemland. En av dessa ligger i SoHo.


Eryn Brinie’s plagg tenderar att vara en smula dekonstruerade och militärinspirerade, vilket är väldigt typiskt för modern asiatisk design. Det jag gillar mest är deras eleganta moderna klänningar, som är perfekta för lite mer uppklädda tillfällen. Priserna för dessa ligger runt 100 dollar.


Varje gång jag besöker Eryn Brinie hittar jag något som är perfekt. Det senaste besöket resulterade i en trench coat för våren, med perfekt passform och fina detaljer. Utöver sitt eget varumärke finns dessutom lokala New York-designers att finna i butiken.


Eryn Brinie
501 Broadway (mellan Spring och Broome Street)
Manhattan

6 comments:

Anonymous said...

Toppen! Det här har jag väntat på! Tack!!! :)

Anonymous said...

Jag kom hem från New York igår!!! missade det här stället, men gjorde en massa andra saker som du/ni tipsat om.

Det blev en härlig semester, fast det var väldans varmt de sista dagarna. Vi har redan börjag planera för nästa tur till det stora äpplet, förhoppningsvis blir det redan till hösten! Så skriv mer! :-)

-Sandra

Sofie said...

Hej

Tack för en jättebra blogg! Jag ska till New York i slutet av augusti och har en liten fundering om att spana in en baseball-match. Tyvärr är frakten på biljetterna 40 dollar... Vet ni om man kan få tag i biljetter utanför stadion?

Tack

Mia said...

Den här affären ska jag ta och kolla in. Tipsa gärna mer om shopping!

Anonymous said...

Jag köpte Metsbiljetter på plats förra året, åkte ut till Shea och köpte där. Yankees kan nog vara lite svårare, men generellt tror jag att baseball är hyfsat lätt att få tag på biljetter till (jämfört med am. fotboll). kolla efter biljetter på www.stubhub.com, i många fall kan du skriva ut biljetten själv och därmed spara in på frakten.

-peter

Pernilla L said...

Jag har också gjort flera fynd här! Älskar märket!

Post a Comment