Sunday, October 2, 2011

372. Sullivan Bistro


Helgen börjar lida mot sitt slut, och det har idag varit årets första riktiga höstdag här i New York, med en temperatur på runt +16C, och skönt frisk luft. Som vanligt var vi ute och åt brunch i helgen, och denna gång begav vi oss tillsammans med ett par vänner återigen ned till Greenwich Village, där vi besökte en av deras brunchfavoriter, ett ställe vid namn Sullivan Bistro.


Sullivan Bistro ligger på Sullivan Street, och är en trevlig restaurang där typisk amerikansk bistro-mat står på menyn. Det är ett tämligen litet ställe som lämpar sig bäst för sällskap under fyra personer, och är du på jakt efter en god brunch kommer du att hitta den här.


Traditionella brunch-rätter som Scrambled Eggs och Eggs Benedict står naturligtvis att finna på menyn, och om du skulle vara sugen på lite mer frukostinriktade rätter kan du dessutom beställa pannkakor och mackor. Själv valde jag restaurangens hamburgare, som serverades med bacon och hemgjorda chips. Den är en av de godaste grannskapet har att bjuda på, och rekommenderas varmt.


Sullivan Bistro är en lugn och trevlig restaurang som serverar en mycket god brunch. Du kan dessutom beställa drinkar om du vill göra din brunch komplett. Före måltiden serveras dessutom Corn Bread toppad med en mycket god kolasås.


View Larger Map
Sullivan Bistro
169 Sullivan Street (mellan Houston och Bleecker Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment