Saturday, July 2, 2011

335. Mondrian Soho


Det har återigen blivit dags för ett hotell-tips här på Ett annat New York, tack vare våra vänner på Destly.com. Hos Destly kan du hitta kanon-fina dealer på hotell över hela världen, och deras hemsida hittar du här. En av Destlys aktuella dealer här i New York är på Mondrian Soho, och det är just det hotellet vi ska tipsa om i dag.


Mondrian Soho, som öppnade för mindre än ett halvår sedan, är ett extremt trevligt och mycket stilrent hotel beläget mitt i Soho. Inspirationen till hotellets inredning kommer från Jean Cocteaus La Belle et la Bête, och i samma sekund man kliver in i lobbyn förstår man att att det är ett hotell utöver det vanliga. Personalen är trevlig och hjälpsam, och de har dessutom en concierge till ditt förfogande om du skulle behöva hjälp att utforska staden.


Rummen är, precis som resten av hotellet, fyllda av spännande stil och design. En iPad full av information om både Mondrian och New York finns tillgänglig i varje rum, och minibaren bjuder på den bästa sortering jag hittills sett, med allt från PBR till tequila och champagne. Rummen är fulla av många spännande små detaljer, och det var en ren fröjd att återvända till den bekväma sängen efter en sen middag i Soho. På tal om middag vill vi dessutom nämna att den omtalade restaurangen Imperial No. 9 är belägen på hotellets bottenvåning.


Mondrian Soho är ett av de bästa hotell vi på Ett annat-redaktionen haft nöjet att bo på, och om du planerar ett besök till New York bör du omedelbart besöka Destly.com för en ypperlig deal på detta fina hotell. Till sist vill vi dessutom nämna vårt rums utsikt över Soho, Chinatown, och Lower East Side; den var förtrollande.


View Larger Map
Mondrian Soho
9 Crosby Street (mellan Howard och Grand Street)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment