Tuesday, May 17, 2011

319. Chat'n'Chew


Det har regnat och varit riktigt kulet här i New York under ett par dagar, men innan himlen färgades blygrå var det någon vecka av härligt solsken. Naturligtvis gick folk man ur huse under dessa fina försommardagar, och vi på Ett annat-redaktionen var inte sämre. Vi besökte en trevlig liten restaurang vid namn Chat'n'Chew för brunch, och det är detta ställe vi vill berätta om i dagens inlägg. Platsen är Union Square.

Chat'n'Chew är en mysig restaurang där inredningen doftar av amerikansk småstad, äppelpaj, och en mer bekymmersfri tid. Det är med andra ord Americana så att det står härliga till, och trots att det är en väldigt medveten inredning känns det aldrig krystat. Stället är otroligt hemtrevligt, och menyn följer naturligtvis restaurangens Forrest Gump-charmiga stil på ett mycket smakfullt sätt.


Amerikansk komfortmat som Mac'n'Cheese, Meatloaf, och Pork Chops är några av ställets mer självklara kort, och skulle du inte vara sugen på smaken av USA kan du precis som vi på redax gjorde beställa brunch istället. Själv kan jag dock inte vänta tills vi går dit igen, bara för att kunna prova ställets Fried Oysters, BLT, och Cajun Catfish Po'Boy. Missförstå mig nu inte; brunchen var delikat, men jag har på känn att menyn är full av ytterligare delikata små diamanter.


Chat'n'Chew är en mysig och hemtrevlig restaurang som serverar delikat amerikansk mat (och brunch), och stället är väl värt ett besök. Jag vill till sist tipsa om Chat'n'Chews bacon, som kan vara den godaste i stan. Krispig och med precis rätt sälta. Se till att beställa en extra portion till din mat, det är något du inte kommer att ångra.


View Larger Map
Chat'n'Chew
10 E 16th Street (mellan 5th Ave och Broadway)
Manhattan

0 comments:

Post a Comment