Thursday, July 15, 2010

193. Village Style


Precis som i vårt förra shoppingtips ska vi återigen ut och shoppa andrahandsvaror. Vi dröjer oss kvar i East Village, och beger oss till en butik som har fått rykte om sig att både sälja fina prylar, samt att ha några av stans bästa priser. Village Style heter butiken, som dessutom ligger granne med en av våra favoritbarer.


Village Style har ett otroligt fint utbud av både herr och damkläder. Praktiskt taget allt från skor till hattar finns till försäljning, och då butiken får in nya prylar varje vecka är chansen stor att man hittar något spännande vid varje besök. Dessutom har butiken en skön vibe, som smittar av sig och gör shoppingen mycket trevlig.


Det går att göra riktiga fynd hos Village Style. Det är ofta man hittar plagg som hos liknande vintage-butiker skulle ha kostat upp mot det fyrdubbla. Dessutom har dom ett finfint utbud av skinnjackor och boots (mest för damer dock), där prislappen reflekterar det låga pris man hittar i resten av butiken.


Ett exempel på något som fångade hälften av redaktionens intresse var denna stiliga handväska. Då hon samma dag redan hade inhandlat en väska (samt en hel massa andra prylar som jag, andra halvan av redax, vänligt fick bära runt på), lät hon den emellertid stå kvar. Istället för väskan kilade vi in till grannen The Bourgeois Pig och drack ett par glas vin, något som var minst lika trevligt, fast kanske inte lika beständigt.


Visa större karta
Village Style
111 E 7th Street (mellan 1st Ave och Ave A)
Manhattan

1 comments:

Viktoria said...

Hon skulle ha köpt den där söta väskan! Då hade du fått lite mer att bära på :-)

Post a Comment