Wednesday, June 16, 2010

180. Personal Affairs


Efter några dagar av hektiskt flyttande till ny lägenhet har det blivit dags för ett nytt inlägg i kategorin shopping. Denna gång ska vi berätta om en damaffär, och därför är det damen på redaktionen som sitter vid tangentbordet (dock översatt från engelska av mig, herrn på redaktionen). Dagens tips handlar om ett märke som drivs av en amerikanska bosatt i Tyskland, och en av deras New York-butiker går att hitta här på Upper East Side. Personal Affairs är namnet på både märket och butiken.


Personal Affairs har lyckats skapa tidlösa plagg som känns väldigt samtida. Det är ungdomliga designer som går att använda både på kontoret och på fritiden, och trots denna bredd ser det aldrig billigt eller ansträngt ut.


Butiken på Upper East Side har förutom mycket trevlig och hjälpsam personal, ett fint utbud av klänningar, och det är i min mening det Personal Affairs gör bäst. Det är ett mysigt sommarmärke helt enkelt, och det är inte svårt att hitta flera favoriter under ett besök.


Senast jag besökte PA hittade jag denna klänning; priset låg på ynka $30 (nedsatt från $120), och då butiken ofta har reor och nedsatta priser är det inte svårt att göra riktigt fina fynd.


View Larger Map
Personal Affairs
238 E 80th Street (mellan 2nd och 3rd Ave)
Manhattan

1 comments:

Johan said...

Hej!

Tack för en underbar blogg! Vi (jag och tre andra) praktiskt taget planerade hela vårt besök utifrån era tips och vi blev inte besvikna. Barer, restauranger, shopping och sevärdheter var alla top notch! Ni skriver helt enkelt den bästa bloggen! Nu vill vi tillbaka igen! :)

Mvh,

Johan

Post a Comment