Monday, November 23, 2009

104. The Future Perfect


Vi ska återigen bege oss ut på en shoppingtur, och tar därför tunnelbanan tillbaka ut till Williamsburg. Denna gång är det emellertid inredningsprylar som står på shoppinglistan, och den perfekta butiken för detta ändamål heter The Future Perfect. Där kan man finna väldigt spännande prylar som man inte hittar på andra ställen.


Till skillnad från många Manhattanbaserad butiker, där det gärna är ont om utrymme, har Future Perfect en rejäl lokal. Det finns både en övervåning och en källare där man kan hitta väldesignade artiklar som passerat butiksinnehavarnas kritiska blickar och fått tummen upp.


Priserna på det som säljs kan ibland vara något över det normala för inredningsdesign, fast å andra sidan intalar man sig gärna att det får kosta om det ska smaka. Mycket av det som säljs kommer från internationellt ansedda designers, och var och varannan pryl i butiken känns igen från uppslag i diverse designmagasin.


En skål tillverkad av sammansmälta leksakssoldater fångade min blick. Jag slog emellertid inte till, men det känns på något vis skönt att veta att sådana inredningsprylar existerar, och att det dessutom finns en marknad för dem.


The Future Perfect
115 N 6th Street (mellan Berry och Wythe Ave)
Brooklyn

6 comments:

Malin said...

Jag åker till NY för första gången om ett par timmar, och mitt i resfebern hittade jag denna fantastiska blogg. Tack för rolig läsning, jag läste hela rakt av utan paus!

Anna said...

Samma här! Jag åker i morgon och har hittat skitmånga kul tips!

Olivia said...

Av en slump hamnade jag här, men vilken fin blogg jag hittade. Vill också vara i New York och leta efter möbler i udda inredningsaffärer.

Anonymous said...

Jag följer troget er blogg och ser fram emot att besöka alla de ställen ni tipsat om.

Jennie

Frida said...

Åh det här var ju en helt underbar blogg!

Martina said...

Det är verkligen en kul blogg det här! Jag åker om en vecka och det ska bli så kul!!! Shoppa loss och äta gott, det ska bli grejor det! :)

Post a Comment