Monday, January 10, 2011

266. American Trash


Helgen är över, och ännu en vecka fylld av förpliktelser stundar. Innan vi tar tag i vardagens sysslor vill vi emellertid passa på att återigen nämna Ett annat's Facebook-sida, som du kan besöka här, samt berätta om en bar så genomsyrad av americana att det tillochmed återspeglas i ställets namn. American Trash på Upper East Side.


American Trash kan enklast beskrivas som en kombinerad dive/sportbar. TV-apparater inställda på baseball eller amerikansk fotboll går att hitta vart man än vänder blicken, och däremellan finner man inredning som får tankarna att vandra till svunna tiders amerikanska småstäder. Naturligtvis finns det ett par arkadmaskiner att tillgå, samt en Wii om du skulle vilja delta i någon av barens Wii-ligor.


Förutom sport och och spel bjuder American Trash dessutom på en tequila-meny bestående av ett tjugotal olika sorter, samt en ölmeny där amerikanska klassiker som Bud och Coors är givna inslag. Skulle du vara hungrig finns mat till beställning, med clam chowder som en stående favorit här på redaktionen.


American Trash är en härlig bar i ett område känt för lite lyxigare inrättningar. Det är ett ställe med karaktär och god mat, och om du gillar öl med mer smak än de amerikanska klassikerna vill vi berätta att det finns över trettio olika sorter med mer bett till beställning. Med jämna mellanrum bjuds det dessutom på livemusik.


View Larger Map
American Trash
1471 1st Ave (mellan 76th och 77th Street)
Manhattan

1 comments:

Tommy said...

Kanonbra blogg! Jag har inte varit i New York än men det lockar mer och mer:)

Post a Comment