Sunday, September 19, 2010

220. Screaming Mimi's


Glad valdag till er läsare! Jag hoppas att ni lagt er röst, och må bäste man eller kvinna vinna. Nu beger vi oss ut på en shoppingtur som belöning för en väl utförd samhällsplikt. Efter att ha tipsat om plagg av det lite nyare slaget har det återigen blivit dags att besöka en andrahandsbutik för de där udda artiklarna som sätter pricken över det legendariska i’et. Screaming Mimi’s i NoHo är en perfekt destination i jakten på det unika.


Screaming Mimi’s är en andrahandsbutik där stor tyngd ligger på designerplagg. Urvalet är välredigerat, och både herr och damkläder finns till försäljning. Butiken har över 30 år på nacken, och det sägs att det var Cyndi Lauper’s arbetsplats innan det stora genombrottet på 80-talet.


Förutom kläder har Screaming Mimi’s ett fint utbud av smycken. Den kvinnliga delen av Ett annat ser till att besöka butiken minst en gång i månaden i, och kommer nästan alltid hem med minst ett fint halsband i shoppingpåsen. Själv har mina fynd bestått av ett gäng fina skjortor.


Screaming Mimi’s är en butik med väldigt gott rykte. Det är ett kul ställe att besöka även om man inte är på jakt efter någonting speciellt. Risken är stor för impulsköp, men det är något man tvingas leva med när man befinner sig i New York.


Visa större karta
Screaming Mimi’s
382 Lafayette Street (mellan W 3rd och W 4th Street)
Manhattan

2 comments:

Anonymous said...

åh, vilket bra tips, tack! Den här bloggen förgyller verkligen väntan fram till min årliga NYC resa. Har ni något bra tips på något hak som serverar riktigt smarriga Eggs Benedict?
/annika

Daniel said...

Hej Annika!

Vad kul att du gillar Ett annat! Tack!

Prova Nice-Matin på Upper West Side, de lagar en hejdundrandes eggs benedict.

201 W 79th St är adressen.

Post a Comment