Saturday, April 4, 2009

19. Uniqlo


H&M är en butik vi alla besöker för att handla billiga plagg som dessutom är rätt trendriktiga. Deras japanska motsvarighet heter Uniqlo, och för ett par år sedan öppnade de sin första USA-butik, mitt i SoHo.


Med sina tre våningar är Uniqlo väl värt ett besök. Vare sig du letar efter t-shirts, jeans eller en vinterrock så kommer du att finna något som gör dig kär. Alla plagg är designade av Uniqlo's egna designers, och ibland förekommer även samarbeten med modeskapare som ännu inte är etablerade giganter.


Själv besöker jag Uniqlo för deras eminenta urval av t-shirts. Ofta i begränsad upplaga, och alltid med perfekt passform; Uniqlo's t-shirtavdelning slår det mesta. Dessutom är priset endast $15 för en tischa, förutom när de har rea, då får man två för $15.

Om japansk design är din grej, eller om du bara vill köpa billiga kläder av bra kvalitet så bör du besöka Uniqlo under din nästa New York-vistelse. Du kommer inte att bli besviken.


Uniqlo
546 Broadway
Manhattan (mellan Spring och Prince Street)

3 comments:

Carro said...

Två par jeans för $49.90? Billigt!

Anonymous said...

tjohoo ar i NY nu! ska ner till SOHO idag!

Anonymous said...

Det här stället besökte vi i maj, fantastiskt bra! Särskilt bra för killar skulle jag säga men även en hel del snyggt för tjejer. Känns som att det är mycket bättre kvalitet än t.ex. H&M på de grejer vi köpte. Kommer definitivt att besökas igen när jag springer på en Uniqlo-butik, tack för tipset! :)

Post a Comment