Sunday, February 1, 2009

1. Pommes Frites


“Pommes Frites” i East Village är ett litet hål i väggen som är väldigt lätt att missa. Det är dock väl värt ett besök, speciellt efter en dag av gående eller en lång utekväll.


“Pommes Frites” säljer (som namnet antyder) hemlagade pommes frites; smaken är gudomlig, och du kan välja mellan över 25 olika toppings. Några är gratis, men de flesta kostar en extra dollar. Välj att spendera den extra dollarn, du kommer inte att ångra dig. Be om ett par smakprov om du har svårt att välja. Min personliga favorit är Garlic Rosemary.


Portionerna finns i tre storlekar, regular, large och double. Regular är oftast mer än tillräckligt för en person, och den kostar $5.50 inklusive topping.

Smaklig måltid!


Pommes Frites
123 2’nd Ave (mellan East 7th Street och St Marks Place)
Manhattan

2 comments:

Anonymous said...

Det ser smaskens ut!

Anonymous said...

Älskade detta ställe! Pommes Frites blev min räddning efter att ha besökt Otto's Shrunken Head och tagit två romstinna drinkar. Tog en liten portion, vilket är en medium i Sverige... och på din inrådan en rosmarinsaïoli till. Jag blev helsåld! Skulle vilja öppna en likadan servering i Stockholm. Älskar små snygga detaljer som hålen i träborden där du sätter din pommes frites strut.

-Markus

Post a Comment